ОСТАННІ НОВИНИ

Головний вокзал Львова сьогодні чекає на прибуття близько 14 тис уболівальників

|

Протягом восьмого та дев’ятого червня на Львівський залізничний вокзал з усіх куточків України прибуло 25 тис 795 пасажирів, які скористалися майже 40 графіковими поїздами. Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Зокрема, 8 червня вокзал станції Львів прийняв 12 тис 380 пасажирів, а 9 червня – ще 13 тис 415 осіб. У звичному режимі перевозили пасажирів і приміські поїзди. Спеціально для вболівальників з Польщі залізничники Львівської магістралі передбачили електропоїзд Перемишль-Львів та Львів-Перемишль, яким скористалися майже 600 осіб.

У переддень другого матчу у Львові ситуація подібна, адже протягом доби 12 червня на вокзал станції Львів прибули 12 тис 200 пасажирів. Ще близько 14 тисяч осіб прибудуть до Львова сьогодні протягом дня. Курсуватиме і електропоїзд з Перемишля, який привезе до Львова футбольних поціновувачів о другій годині дня. Електропоїзд може перевезти до 800 пасажирів.

За словами начальника Львівської залізниці Богдана Піха, магістраль у звичному режимі виконує всю роботу з перевезення пасажирів. Вокзал станції Львів як і уся інфраструктура магістралі працюють злагоджено та надають львів’янам та гостям міста найвищий рівень залізничного сервісу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *