ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова вважає безпідставними звинувачення газети «Експрес» щодо КРТ

|

Управління податкової міліції ДПС у Львівській області надіслало віце-президенту Корпорації КРТ Світлані Козинець лист, в якому повідомило, що після проведеної перевірки було прийнято рішення  про відмову у порушенні кримінальної справи. Про це повідомляє прес-служба Корпорації КРТ.

Нагадаємо, мова йде про звернення головного редактора видання «Експрес» Ігоря Починка, який подав заяву до правоохоронних та перевіряючих органів, в тому числі, до ДПА, з вимогою перевірити факти, що стосуються діяльності КРТ, викладені в численних публікаціях газети.

У повідомленні йдеться, дослівно: «Управління податкової міліції ДПС у Львівській області повідомляє, що в ході розгляду матеріалів перевірки в порядку ст. 97 КПК України відносно Вас прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи відповідно до п. 9 ст.6 КПК України».

Як відзначила віце-президент ККРТ Світлана Козинець, «Державна податкова служба вкотре підтвердила безпідставність звинувачень, викладених у публікаціях газети «Експрес» щодо Корпорації КРТ. Сподіваюсь, пан Починок нарешті і сам зрозумів безглуздість претензій, які він нам постійно висуває».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *