ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний чоловік викрав у свого товариша автомобіль, щоби покататися

|

До правоохоронців Пустомитівського райвідділку міліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля «ЛУАЗ-969М». Працівники Державтоінспекції спільно з місцевим шерифом негайно розпочали пошуки автівки. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Власник «Волинянки» розповів, що того вечора зустрівся зі своїм 37-річним товаришем. Вони разом сіли до автомобіля та поїхали за село. Водій переконує, що лише на мить вийшов з машини, залишивши знайомого у салоні авто. Коли ж повернувся – «Волинянки» й слід простиг.

Як з’ясувалося згодом, горе-викрадач був уже добряче напідпитку та вирішив «позичити» чужу автівку, щоби «покататися». На краденій машині чоловік їздив майже три години, доки його не затримали працівники Державтоінспекції. Автомобіль зупинили на дорозі неподалік села Звенигород Пустомитівського району.

Викрадач-невдаха ледве тримався на ногах. Те, що чоловік був напідпитку, підтвердили й медики. Тож правоохоронці одразу ж склали на нього протокол за керування у стані алкогольного сп’яніння.

Далі зловмисника та автомобіль доправили до райвідділку. За фактом викрадення авто наразі триває дослідча перевірка. 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *