ОСТАННІ НОВИНИ

ЛКП «Княже місто» оштрафовано на 8 тис грн. за порушення законодавства

|

Львівське обласне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ЛКП «Княже місто» на 8 тис. грн. за зловживання монопольним становищем на ринку послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій. Про це повідомляє прес-служба ЛОТВ АМКУ.

Львівське територіальне відділення АМКУ встановило, що ЛКП «Княже місто» вчинило порушення конкуренційного законодавства у вигляді бездіяльності даного комунального підприємства, а саме не вжиття заходів щодо проведення побудинкових загальних оглядів житлових будинків на предмет їх технічного та санітарного стану, виявлення несправностей і прийняття рішень щодо їх усунення та складання Актів загального огляду житлових будинків відповідно до вимог Правил утримання будинків. Справа розпочата за результатами проведення планової перевірки Львівського комунального підприємства «Княже місто». Зобов’язано відповідачів при проведенні побудинкових загальних оглядів житлових будинків складати акти огляду відповідно до вимог Правил.

При визначенні розміру штрафу, Відділення врахувало визнання факту вчинення порушення, вчинення порушення вперше у 2012 році, співпраця з територіальним відділенням, надання всіх необхідних документів та пояснень, не створення перешкод у розслідуванні обставин справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *