ОСТАННІ НОВИНИ

У село на Дрогобиччині завезли 805 листів шиферу для відновлення покрівлі дахів після негоди

|

Протягом 11 червня продовжувалась робота з ліквідації наслідків проходження 9 червня територією області грозового фронту, який супроводжувався поривами вітру та граду. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

За їхньою інформацією, на території чотирьох районів (Миколаївському, Жидачівському, Дрогобицькому, Самбірському) зазнали збитків від негоди 26 населених пунктів. Зокрема, пошкодження від граду отримали покрівлі дахів 31 об’єкта комунальної власності та бюджетної сфери (об’єктів освіти – 11, об’єктів охорони здоров’я – 7, об’єктів культури – 10, об’єктів соціального захисту – 2, сільських рад – 1) та3111,7 гасільськогосподарських культур. Обліковано 2193 постраждалих домогосподарств.

Під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Б. Матолича проведено позачергове засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС. Внаслідок якого було вирішено, що у село Волоща Дрогобицького району з обласного резерву матеріально-технічних ресурсів автотранспортом третього спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС України завезти 805 листів шиферу хвильового для відновлення покрівлі дахів об’єктів комунальної власності та бюджетної сфери.

Створеними комісіями та Штабами з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продовжується робота щодо визначення завданих стихією збитків та потреби необхідних будівельних матеріалів.

Ситуація на адміністративних територіях області контрольована.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *