ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року на залізничних переїздах сталось 28 ДТП

|

З січня по травень 2012 року на залізничних переїздах і коліях Укрзалізниці сталося 33 випадки ДТП: 28 – на переїздах і 5 – на коліях поза переїздами. Внаслідок ДТП загинуло три особи і 13 травмовано. Про це повідомляє прес-служба Міністерство інфраструктури України.

Порівняно з відповідним періодом 2011 року кількість ДТП на залізничних коліях збільшилася на 7 випадків. Потерпілих у ДТП також більше на 7 осіб, загиблих менше на 4 особи. Вини залізниці в жодному з випадків не виявлено.

Крім того, за 5 місяців допущено 71 випадки незаконного втручання у роботу залізниць, стільки ж було і за відповідний період минулого року.

Укрзалізниця звертає увагу водіїв автотранспорту, їх пасажирів та усіх, хто перебуває поблизу об’єктів залізничної інфраструктури, на те, що попри усі заходи з боку залізниці, основною запорукою безпеки на колії і переїздах є саме уважність та дисциплінованість водіїв, які беруть на себе відповідальність за життя і здоров’я своїх пасажирів. Чітке і неухильне дотримання правил дорожнього руху – це надійний захист від трагедій та неприємностей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *