ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові посеред дня чоловік викрав з магазину ящик горілки

|

У Львові затримали чоловіка, який викрав ящик горілки з гуртового магазину алкогольних напоїв, загальною вартістю майже 400 гривень. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Учора, близько 14.20 год. 42-річний львів’янин проходив повз магазин алкогольних напоїв. Чоловік побачив, що двері до магазину відчинені, а біля входу стояв ящик з пляшками горілки ємністю по0,25 л. Зловмисник узяв алкоголь і побіг.

Крадіжку помітила продавець і вибігла за ним, а інша зателефонувала за номером «102».

Неподалік магазину патрулював дільничний інспектор із військовослужбовці Львівського полку внутрішніх військ. Вони й затримали чоловіка.

«Ми патрулювали неподалік, тому приїхали за лічені хвилини і затримали зловмисника. Поки я оформляв документи військовослужбовці Львівського полку внутрішніх військ охороняли його, а потім ми доставили чоловіка до Залізничного райвідділу міліції», – розповів Сергій Анічкін, дільничний інспектор Залізничного райвідділу міліції. 

Львів’янин не зізнався для чого викрав цілий ящик горілки, сказав, що хотів пити. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *