ОСТАННІ НОВИНИ

Німці залишились позитивно враженими Львовом

|

Після першої гри ЄВРО-2012 у Львові (Німеччина-Португалія) німецькі медіа переповнені матеріалами про атмосферу футбольного свята у Львові, інформує медіа-центр «Львів-2012».

Німецькі журналісти переконують, що Львів є туристично привабливим містом, тому має всі шанси стати одним з найвідвідуваніших туристами європейських міст.

Зокрема, «Neues Deutschlan» пише, що Львів повинен скористатись позитивним іміджем, що вже склався за час проведення єврочемпіонату.

Ще одна німецька газета «Morgenweb.de» також позитивно оцінює атмосферу під час першого матчу у Львові.

«Настрій, який панував у знаменитій історичній частині Львова в суботу ввечері напередодні гри з Португалією, став достойною нагородою для фанів, які сюди приїхали. Незвичайне і дуже гарне поєднання футбольних вболівальників та місцевих мешканців. Таке не часто зустрічаєш на подібних великих подіях. Старші пани на лавочках грають в карти, на Ринку грає духова капела, неподалік виступає танцювальна дівоча група», пише видання.

Також, добре відгукуються про львів’ян німецькі поліцейські, що спостерігають за поведінкою своїх фанів.

«Ми знаємо, що тут є місцеві групи футбольних хуліганів, але не бачимо жодних ознак того, що може дійти до якихось сутичок», -розповів Ян Шабакер, прес-секретар групи німецьких поліцейських, яка прибула до Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *