ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині падав град як куряче яйце

|

Чотири райони області постраждали від буревію, що пронісся над Львівщиною минулої суботи, повідомляє прес-служба головного управління МНС у Львівській області.

У Дрогобицькому, Миколаїівському, Жидачівському та Самбірському районах пошкоджено 7фельдшерсько-акушерських пунктів (в тому числі 1 лікарня), 1 сільська рада, 2дитячих садочки, 1 Будинок школяра, 10 шкіл, 8 будівель народних домів «Просвіта» та 3111,7 га сільськогосподарських культур.

 

Як видно з фотографії, у Жидачівському районі падав град, величиною з куряче яйце. Він побив вікна у Ходорівській лікарні, трьох шкіл міста, дах на місцевій АТС, а також покрівлі сотень житлових будинків.

 

10 червня для обстеження постраждалих населених пунктів працювали мобільні оперативні групи ГТУ МНС України в Львівській області спільно з керівництвом районних державних адміністрацій. Постраждалі райони відвідав заступник голови Львівської ОДА Михайло Янковський.  Головами сільських рад проведено візуальне обстеження об’єктів та приватних домогосподарств, проведено документальне оформлення завданих збитків.

На 11 червня за наслідками несприятливих погодних умов заплановане засідання обласної комісії ТЕБ та НС.

Фото: прес-служба головного управління МНС у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *