ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрито територію гостинності «LeoFan»

|

Учора відбулось відкриття території гостинності «LeoFan». Стартувала розважальна шоу-програма критої фан-зони Львова з виступу кавер-гуртів, танцювальних колективів та трансляції церемонії відкриття Чемпіонату Європи з футболу. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів 2012».

«LeoFan» вже облаштував гастрономічний ярмарок та фан-зону для вболівальників і з кожним днем вони будуть збільшуватись. Вже на вихідні будуть створені сектори інтерактивних розваг, де кожен бажаючий зможе спробувати свої сили у грі в настільному футболі, гри у міні-футбол та інших змаганнях.

Звичайно, головною подією відкриття став перегляд перших двох матчів Єврочемпіонату: «Польща–Греція» та «Росія–Чехія». Вболівальники переглядали матчі на великому екрані площею12 кв. мта на чисельних плазмах, що встановлені у фан та VIP зонах.

Нагадаємо, територія гостинності «LeoFan» буде працювати у парку ім. Б. Хмельницького з  8 червня по 1 липня. Тут щодня будуть відбуватись: гастрономічний ярмарок, футбольні інтерактивні розваги, трансляції матчів Чемпіонату Європи, вечірні дискотеки, шоу-програма на сцені.

У вихідні дні гостей розважатимуть львівські фестивалі на так званих фестивальних вікендах. У програмах фестивалів заплановано виступи відомих українських та світових зірок, перелік яких буде оголошено окремо.

Вхід на територію гостинності “LeoFan” безкоштовний.

Робочі години: дні матчів – 12:00-00:00 год; дні без матчів – 14:00-22:00 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *