ОСТАННІ НОВИНИ

Німецькі вболівальники «закупи» з супермаркету забрали разом з візком

|

9 червня близько 12.00 години футбольні вболівальники з Німеччини, купивши продукти у торговому центрі «Арсен», завантажили їх на візок, який належить торговому центру. Після цього спокійно попрямували до свого бусика і завантажили харчі разом із візком у багажне  відділення, інформує ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Одразу після цього працівники торгового центру «Арсен» звернулися із заявою про крадіжку у Сихівський райвідділ Львівського міського управління міліції. Правоохоронці за лічені хвилини виявили та затримали вказаний вище автомобіль.

Під час перевірки було з’ясовано, що громадяни Німеччини не знали, що скоюють крадіжку, адже у них дозволено такі візки забирати від супермаркету додому, звідки їх вже назад забирають працівники відповідних служб.

Дізнавшись про те, що у салоні автотранспорту були іноземні вболівальники і з’ясувавши, що виникло таке непорозуміння, працівники «Арсену» вирішили продемонструвати гостинність жителів Львова і відразу написали зустрічну заяву про відмову від попередньої.

Після проведення роз’яснювальної роботи, працівники міліції відпустили іноземців.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *