ОСТАННІ НОВИНИ

Іспанським вболівальникам найбільше у Львові подобаються дівчата

|

Іспанські уболівальники вподобали собі львівських дівчат та пиво. Про це повідомляє медіа-центр Львів-2012.

 «Ми вже у Львові другий тиждень, нам подобається атмосфера міста – тут весело. Мені сподобалось ваше пиво, здається, «Зеник». А також сподобалось декілька страв. Їжа вся для нас незвична, особливо, коли ми спробували печену картоплю, у якої всередині були шматочки сала. Але, гадаю, ми б шкодували, якби не спробували цього. Та найбільше нам подобаються ваші дівчата, від них просто не можливо відвести погляд», – розповів гість з Іспанії Фернандо.

У міських кав’ярнях розповідають, що до Львова найбільше приїхало саме німецьких фанів: «Наплив іноземців особливо став відчутним за останні два дні. Найбільше до нас приходять туристи з Німеччини. Також досить багато туристів з Данії та Росії. Зазвичай іноземці замовляють пиво. До пива – канапки, врапи та сандвічі, а от на солодке попиту немає»,- розповідає офіціант «Креденс кафе» на площі Ринок.

«Я задоволений, що обрав саме місто Львів. Не тільки тому, що тут гратиме команда, за яку я вболіватиму. Тут привітні люди і гарні дівчата.

Мені подобається гуляти на площі Ринок. Тут можна просидіти день і щораз картина змінюватиметься, ти бачитимеш інших людей, інший настрій, іншу погоду», – розповів Альфред з Німеччини.

Фото: Медіа-центр “Львів-2012” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *