ОСТАННІ НОВИНИ

Медична служба Львова готова до надання медичної допомоги гостям і учасникам чемпіонату

|

Медичні  служби Львова готові до надання медичної допомоги гостям і учасникам чемпіонату ЄВРО-2012. Але основне завдання медиків – забезпечувати  необхідною допомогою мешканців міста Львова. Під час проведення ЄВРО львів’яни отримуватимуть медичну допомогу в звичному порядку. І поліклініки, і стаціонари, і станція швидкої допомоги, і інші медичні заклади будуть працювати в звичайному режимі, і для мешканців міста нічого не зміниться в частині надання планової чи невідкладної медичної допомоги, ін формує медіа-центр «Львів-2012».

«Сьогодні офіційне відкриття і старт чемпіонату. Сьогодні прибувають перші фани до Львова на перший матч. І це надзвичайна подія. Я хотів би наголосити, що медична служба Львова готова до надання медичної допомоги гостям і учасникам чемпіонату. Але передусім для нас – це  забезпечувати медичною допомогою мешканців міста.  Адже життя триває, наші мешканці потребують цієї допомоги, тому наше завдання номер один – це забезпечити безперебійну роботу для допомоги мешканцям Львова», – наголосив начальник управління охорони здоров`я львівської міської ради Володимир Зуб.

Водночас на час ЄВРО медичні служби міста забезпечуватимуть медичний супровід фан-зони. У фан-зоні у дні проведення матчів чергуватимуть три бригади швидкої медичної допомоги та один стаціонарний медичний пункт. Керуватимуть бригадами лікарі, які володіють англійською мовою. Окрім цього, допомагати медикам швидкої допомоги у фан-зоні будуть студенти Львівського національного медичного університету, які досконало володіють іноземними мовами, ознайомлені з правилами поведінки та технікою безпеки роботи бригади швидкої медичної допомоги.

«Схема госпіталізації в разі потреби виглядатиме так: за погодженням  УЄФА для іноземних громадян, учасників команд, так званої сім`ї УЄФА вибраний і закріплений стаціонар Клінічної лікарні Львівської залізниці. Під час проведення матчу готові в разі потреби прийняти пацієнтів будуть: найближча установа – це обласний онкоцентр, обласний кардіоцентр і восьма міська клінічна лікарня. У разі виникнення надзвичайних ситуацій цих пацієнтів прийме 8-ма лікарня, яка має величезний досвід роботи, у тому числі і при масових випадках, а також Лікарня швидкої медичної допомоги», – розповів начальник управління охорони здоров`я львівської міської ради Володимир Зуб.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *