ОСТАННІ НОВИНИ

Вояж по Євро Моурінью розпочне з «Арени Львів»

|

Найуспішніший тренер останніх років Жозе Моурінью відвідає матчі чемпіонату Європи, в яких братимуть участь його підопічні по мадрідському «Реалу», повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».
Як повідомляє сайт клубу, таке рішення наставник прийняв, тому що звик бути поруч з гравцями у важливі моменти в їхньому житті. «Для футболістів чемпіонат Європи – найважливіший етап у житті. Я буду поряд з ними, – сказав Моурінью. – В суботу буду на «Арені Львів», де зіграють Португалія та Німеччина. На поле вийдуть 5 гравців «Реала» – Озіл, Хедіра, Кріштіану Роналду, Пепе і Фабіо Коентрао. Бажаю успіху всім на великому турнірі, який, крім змагального сенсу, несе соціально-культурне значення для країн, що беруть участь у чемпіонаті».

Після Львова Моурінью відвідає Гданськ, де за збірну Іспанії можуть зіграти Касільяс, Серхіо Рамос, Альбіоль, Арбелоа и Хабі Алонсо. Португальський фахівець планував заїхати і в Донецьк на матч Франція – Англія, де зіграє форвард Карім Бензема, але плани порушила ділова поїздка до Сінгапуру.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *