ОСТАННІ НОВИНИ

У перемогу України на Євро може вірити хіба баран - Леоненко

|

Екс-футболіст Віктор Леоненко вважає, що Україна не має шансів перемогти на Євро і вірити у таке може хіба що баран. Про це він сказав в інтерв`ю «Новому погляду».

«У таке може вірити хіба баран. Ні, безперечно. Вважаю, якщо збірна обіграє шведів, то, може, ще кудись вийде. Але по грі ми нікого не можемо обіграти. Усе почалося з того, що Олега Блохіна призначили тільки трохи більше, ніж за рік до початку Євро. Тим паче, в Блохіна більше, ніж половина команди у своїх клубах є запасними. Маю на увазі Вороніна, Шевченка, Селезньова, Алієва, Мілевського та багатьох інших» – наголосив Леоненко.

На його переконання, збірна має багато проблем, які завадять зіграти добре. «Проблем у збірної і без того дуже багато – Шевченко завершує кар`єру, Тимощук, таке враження, також. З воротарями величезна проблема. Усе накопичилося, це недобре. Олег Блохін завжди вважався фартовим, у нього хороша команда тренерів. Але коли немає футболістів, чогось досягти дуже важко. Уявіть собі: футболіст не грає в національному чемпіонаті, а тут потрапляє на Євро… Важко йому вистрелити, хіба випадково. За це я переживаю. У нас є фарт Блохіна і більше нічого, жодних шансів. Суперники в нас достойні. Дехто говорить, що в збірної Англії є серйозні кадрові проблеми, багато травмованих. Але їх замінять інші футболісти. Вони зараз доводитимуть своє право грати за національну команду. Таких гравців нашим потрібно буде обводити по п`ять разів, тому що вони носитимуться по полю. На відмінну від українців, англійці “гризтимуть” землю» – вважає експерт.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *