ОСТАННІ НОВИНИ

Букмекери називають Україну "темною конячкою" на Євро-2012

|

За день до старту чемпіонату Європи з футболу провідна англійська букмекерська контора William Hill опублікувала свій рейтинг збірних-учасниць, інформує «Український тиждень», посилаючись на Вести.

 На думку британців найбільші шанси на перемогу в Євро-2012 мають команди Іспанії та Німеччини, які грали у фіналі попереднього першості континенту.

Ставки на перемогу “червоної фурії” приймаються за найменшим курсом: 3.75, що означає – при перемозі Іспанії виграш на кожні 4 фунта стерлінгів (євро, долара) складе 11 монет. Втім, німці на думку аналітиків William Hill відстають зовсім ненабагато. Ставки на перемогу збірної Німеччини приймаються з коефіцієнтом 4.00 (на 1 фунт ставки виграш буде 3 монети).

Наступні чотири збірні відстають від двох фаворитів, але значно випереджають інших учасників турніру: коефіцієнт збірної Голландії – 7,50, Англії та Франції – по 11.00, Італії – 15.00. Третю групу команд, яких прийнято називати “темними конячками”, очолюють збірні Росії та Португалії (по 21.00). Чотирьом учасникам на чолі з господарями чемпіонату британські букмекери встановили коефіцієнт 51.00 – Польща, Україна, Чехія та Хорватія.

Четвірку аутсайдерів за версією фахівців William Hill складають збірні Швеції, Греції (по 61.00), Ірландії (81.00) і Данії (101.00). Однак, фахівці нагадують, що в далекому вже 1992 році в перемогу данців на першості континенту теж мало хто вірив, але нащадки Принца Гамлета обіграли всіх суперників.

Як повідомлялося, букмекери почали оцінювати шанси команд на перемогу на Євро-2012 ще з 2010-го року. Тоді, як і тепер, переможцем називали іспанців. А от у перемогу України як тоді, так і зараз вірять мало. Нагадаємо, у разі перемоги на Євро-2012 збірна України отримає 12,5 млн євро.

Європейська першість з футболу відбуватиметься в Україні та Польщі з 8 червня по 1 липня.

Фото: Федерація футболу України 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *