ОСТАННІ НОВИНИ

«Футбол на десерт» розрахований передовсім на львів’ян

|

Музей ідей реалізує на час Євро-2012 проект під назвою «Футбол на десерт», присвячений кулінарним традиціям країн-учасниць фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу. Як повідомила директор культурних програм Музею ідей Ірина Маґдиш, цей проект розрахований саме на жителів Львова, щоби про них не забули в процесі піклування про комфорт усіх гостей міста.

«Ми трішки забули про львів’ян, які на час великого футболу нікуди на поділися. Ми не маємо права запхати їх у квартири і змусити дивитися телевізор удома, вони також мають отримати задоволення від цього процесу» – сказала вона.
За словами І.Маґдиш, щовечора в саду Бернарденґарден на вулиці Валовій члени Галицького кулінарного клубу готуватимуть страви тих країн, чиї збірні проводитимуть в той день матчі.
«Це не професійні кухарі, а любителі, люди, які люблять певні національні кухні і готують їх страви, які тут же можна буде спожити, а футбол буде так би мовити на десерт до цього кулінарного дійства. На фінал плануємо приготувати дві страви і кожен гість зможе вибрати, за кого він уболіває» – повідомила Ірина Маґдиш.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *