ОСТАННІ НОВИНИ

Кнура-віщуна доставили до Києва в супроводі охорони та ДАІ

|

Провісника результатів матчів Євро-2012 кнура-віщуна з Житомирської області вже привезли в фан-зону в супроводі охорони і даішників. Про це повідомляє «СТБ».

400-кілограмового кабана з Житомирщини вчора ввечері привезли до Києва. На в´їзді до столиці кнура зустрічали журналісти. Від об´єктивів його приховує кузов. Щоб побачити Фунтика, доводиться лізти на машину. Тим часом водій хряковоза Віктор розповідає про смаки нової зірки.

У центр столиці кнура береться супроводжувати наряд охорони і даішники на спецмашині. З мигалками, немов віп-персону, Фунтика везуть в нове житло на Хрещатику.

Огорожу з хряком в фан-зоні оточують роззяви. Намагаються зрозуміти, навіщо в центрі столиці свиня. Та ще і з охороною.

Своє перше пророцтво Фунтик повинен зробити вже 8 червня – в ​​день першого матчу. Для цього кнура одягнуть у спеціально пошиту футбольну форму.

Як повідомляли «Коментарі», в центральній фан-зоні приймаючого міста Києва під час Євро-2012 оселиться кнур-віщун, який буде передбачати результат матчу. У кожен матчевий день, о 16:00, кнур-віщун буде передбачати перемогу однієї з команд, вибираючи між двома тарілками з їжею.

Фото: kievcity.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *