ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські ресторатори підняли ціни по-божому

|

Львівські ресторатори не пішли шляхом представників готельного бізнесу і не підвищували ціни на свої послуги радикально. Як повідомила на прес-конференції в.о. начальника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик, ціни в цьому сегменті ринку у Львові зросли на 20%.
«Як свідчить світова практика, на час таких заходів ціни в кафе та ресторанах зростають на 20-30%. За результатами нашого моніторингу можна говорити про те, що ціни у ресторанах Львова зросли приблизно на 20%», – сказала вона.
Водночас ресторатор Вардкес Арзуманян розповів журналістам, що спеціально їздив до Німеччини вивчати їх досвід під час ЧС з футболу 2006 року і має всі підстави казати, що у Львові ціни не дійшли до рівня, який тоді був у Німеччині. «Зараз у нас півкілограма їжі коштує 8 євро і німецькі колеги були дуже здивовані таким рівнем цін», – наголосив він.
В.Довжик запевнила, що ціни після Євро повернуться на звичний рівень, бо ресторатори не захочуть втрачати імідж, на який вони працювали роками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *