ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських футбольних фанів привчатимуть уболівати без тютюну та алкоголю

|

У Львові на час ЄВРО-2012 будуть діяти 12 спортивних містечок. Так, за допомогою спортивних ігор, вікторин, конкурсів, інтелектуальних розваг відвідувачів привчатимуть до здорового способу життя. Про  це  розповів один із організаторів, директор Молодіжної Християнської Асоціації м. Львова Дмитро Колесник, інформує медіа-центр «Львів-2012».

Також, у цих спортивних містечках можна буде слідкувати за перебігом матчів ЄВРО-2012.

«В багатьох районах нашого міста є віддаленими від офіційної фан-зони ЄВРО. Там ми і плануємо зробити отакі спортивні містечка. Ми їх називаємо «соціальні спортивні містечка вільні від тютюну та алкоголю». Ідея в тому, щоб людям, які проживають у спальних районах, дати можливість так само брати участь в радісних цікавих подіях пов’язаних з  проведенням чемпіонату Європи з футболу», – повідомив Дмитро Колесник.

Так, у кожному спортивному містечку буде встановлено екран, де ввечері транслюватимуть футбольні матчі. До початку трансляції, орієнтовно з 14.00 год, починатимуться спортивні змагання,  діятимуть творчі майстерні, відбуватимуться майстер-класи. У неділю проводитимуть сімейні змагання.

Крім того, за словами організаторів, у кожному окремому містечку створять власну цікаву та оригінальну програму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *