ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу вулиця Стрийська буде закрита для руху транспорту

|

У суботу, 9 червня, у день першого футбольного матчу на «Арена Львів» вул.Стрийська буде закрита для руху транспорту з 14:00год. і до 02:00год. Про це повідомляє медіа-центр «Львів-2012».

 У дні матчів вул.Шота Руставелі, пл.Петрушевича. вукл.Стрийська будуть закриті для руху приватного транспорту з 14:00год. і до 02:00год.

Проїзд буде дозволено громадському транспорту та акредитованим автомобілям.

«Просимо мешканців, які живуть на зазначених вулицях, не планувати поїздок у цей час на приватному транспорті та, за потреби, закликаємо скористатися громадським транспортом»,  – зазначили у департаменті «ЄВРО-2012» ЛМР.

Доїхати до стадіону можна буде експрес-маршрутами:

– Залізничний вокзал – пл. Різні

– пл. Петрушевича – стадіон «Арена-Львів».

Також дістатися до «Арени Львів» можна буде громадським транспортом: автобуси № 3А, 10 (зі сполученням вокзал – аеропорт – стадіон), 40, 25; тролейбуси № 3 і 5.

У дні матчів громадський транспорт у Львові курсуватиме до 02:30 год., у інші дні – у звичному режимі.

Нагадаємо, 9, 13 та 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений і у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Львівська міська рада просить мешканців вибачити за тимчасові незручності.

Нагадаємо, матч між національними збірними командами Німеччини та Португалії розпочнеться на стадіоні «Арена Львів» о 21:45год. за місцевим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *