ОСТАННІ НОВИНИ

Половина квартирних пограбувань відбувається з 11.00 до 14.30 год.

|

Найбільшу кількість квартирних крадіжок здійснюють у період літніх відпусток. Так, у Львові їхня кількість в цей час зростає майже вдвічі. Про це інформують у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Відтак, найнебезпечнішим щодо квартирних пограбувань є період з 8.00 год. до 19.00 год. А пік квартирних проникнень триває з 11.00 до 14.30 год. У цей часовий проміжок скоюють приблизно 50 відсотків усіх крадіжок. 

Зазвичай, злочинці застосовують перевірені методи незаконного проникнення в квартиру. Так, близько 30% проникнень здійснюють шляхом підбору ключів та зламу замків. Також дуже часто серцевину замків висвердлюють або ламають. Тому особливу увагу треба приділити встановленню надійних замків та дверей. Наприклад, китайські двері можна відчинити простим консервним ножем.

Не надто надійними є пластикові вікна, які крадії навчились «витискати». Тому кращими в цьому плані є дерев’яні вікна та віконні решітки.

У ВЗГ ГУМВС Львівщини також переконують, що найчастіше  злочинці проникають у квартири Сихівського і Франківського, Галицького та Шевченківського районів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *