ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську фан-зону відкриватимуть з драйвом, лірикою та рок-н-ролом

|

Фан-зону у Львові відкриють скрипаль-віртуоз Олександр Божик, гурт «Божик Бенд» та струнний оркестр «Браві ссімо». Про це розповідають у Good Music Group.

Відтак, команда музикантів, яка вільно себе почуває у класиці, рок-музиці та етніці, стане хед-лайнером концерту-відкриття до єврочемпіонату.

Так, протягом годинного виступу відвідувачі фан-зони почують  як класику, так і рок-музику. Музиканти зіграють також попурі на відомі мелодії та рок-н-рольні обробки українських народних пісень. Зокрема, Божик та команда  зіграють грецьку композицію «Сиртакі», рок-н-рольний варіант «Ой, мамо, люблю Гриця!» та мадярський чардаш. Також Олександр Божик продемонструє свій візитний номер «Чотири стихії» – гра на три скрипки.

 «Ми підготували для публіки цікаву програму, у якій знайдеться місце і драйву, і ліриці, і академічній музиці, і рок-н-ролу. Іноземцям буде цікаво познайомитися з українською культурою та послухати мелодії різних країн світу в нашій інтерпретації. Вчитимемо їх вболівати на український лад! І українців, і іноземців, своєю музикою налаштуємо на святковий лад напередодні старту чемпіонату», –  розповів Олександр Божик.

Нагадаємо, офіційне відкриття фан-зони у Львові відбудеться 7 червня на проспекті Свободи.

Фото: Good Music Group

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *