ОСТАННІ НОВИНИ

Українські та польські митники запрацювали в режимі Євро-2012

|

Сьогодні о восьмій годині ранку у міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення, розташованих на ділянці кордону в межах Львівської області – «Рава-Руська – Гребенне», «Краковець – Корчова», «Шегині – Медика», а також «Угринів – Долгобичув»  українські та польські прикордонні  і митні  служби почали здійснювати контроль в межах проведення Євро 2012. Про це інформує прес-служба Львівської митниці.

Контроль здійснюється на базі існуючої інфраструктури пунктів пропуску (на території Республіки Польщі). на всіх смугах легкового руху в обох напрямах (в`їзд/виїзд) у безперервний спосіб –в одному місці Такий спосіб контролю має на меті підвищення рівня виконання службових обов`язків працівниками  всіх служб, максимальне скорочення часу та спрощення формальностей. Триватиме спільний контроль до 4 липня 2012 року.

Напередодні успішно були проведені тренінги з такого виду контролю Під час них працівники ознайомлювались з місцем оформлення, інфраструктурою пунктів пропуску, технічними та іншими засобами. За результатами попередніх навчань, час контрольних процедур значно скоротився.. Досвід, здобутий під час тренінгів, дасть змогу забезпечити відповідні умови для здійснення належного контролю учасників та вболівальників чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *