ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 300 дітей з багатодітних родин привітали з Днем захисту дітей

|

У Львові дітей з багатодітних родин привітали з Міжнародним Днем захисту дітей. Майже 300 діток відвідали виставу «Джин» у постановці дитячого мистецького театру «Острів Дитинства». Незабутнє свято сміху та творчості маленьким львів’янам подарували активістки жіночого крила ЛМО ГО «Фронт Змін» разом з депутатом Львівської міськради Михайлом Хмілем та головою Благодійного фонду «Гуманітарні Ініціативи» Ігорем Васюником.

«Більшість з цих діток – з багатодітних родин, які потребують особливої уваги та турботи. Ми намагались подарувати для них ще один безтурботний день. Дивлячись на те, з яким захопленням діти спостерігали за артистичною грою своїх ровесників, як світились щастям їхні очі – гадаю, нам це вдалось. Надіюсь, це також стане хорошим прикладом як для дітей, так і для їхніх батьків, яким важливим є позашкільне виховання та різносторонній розвиток», – розповів Ігор Васюник.

По завершенню вистави діти були запрошені на солодке частування від організаторів заходу та отримали подарунки від партнера свята – Товариства Червоного Хреста Шевченківського району.

Окрім того, організатори заходу подбали, щоб батьки отримати безкоштовну юридичну консультацію у спеціально запрошених юристів, що працювали у вестибюлі театру.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *