ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк запросив Кулиняка та мистецький актив області за круглий стіл щодо спадщини Возницького

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк цілком поділяє позицію мистецького активу Львівщини щодо належного збереження культурної спадщини Бориса Возницького – зокрема врятованих полотен Альтамоне – та переконаний, що полотна повинні належати Львівській картинній галереї. Про це керівник області заявив сьогодні, 1 червня, під час зустрічі з мистецьким активом Львівщини. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Я солідарний з вами і поділяю вашу позицію. Вчора у мене була телефонна розмова з Міністром культури України і він запевнив, що жодних кроків щодо переміщення полотен не здійснюється», – наголосив голова ЛОДА.

Михайло Костюк закликав митців і музейників не піддаватись на політичні спекуляції і не дозволити використати своє чесне ім`я для цілей політиків. «Ви маєте гарну крайову і національну позицію. І я буду з вами», – наголосив Михайло Костюк.

Голова Львівської ОДА також повідомив, що сьогодні збирає круглий стіл щодо даної ситуації, на який особисто запросив Міністра культури України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *