ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрилась нова арт-галерея

|

У Львові по вулиці Фредра, 7, відкрилась нова арт-галерея мадам Пальмгрен, якій немає аналогів у нашому місті. Це єдина постійна арт-галерея, яка пропонує придбати картини найкращих сучасних художників Криму, центральної та східної України, інформує прес-служба Львівської міськради.

Вишукана колекція живописних вітчизняних творів, яка тут представлена, одержала визнання у мистецтвознавців і має добру критику. Тому саме ці картини належать до тих вічних цінностей, котрі варто оглянути і навіть за бажанням придбати.

«Усі живописні  полотна українських митців, які зібрані в арт-галереї, придбані без посередників, а саме з перших рук у художників – творців і власників своїх  мистецьких робіт і привезені до Львова з великою надією, що  це висококультурне  місто оцінить малярський хист художників Криму. Тому галерея гарантує первозданність картин і видає на кожну сертифікат автентичності, завірений печаткою арт-галереї мадам Пальмгрен. А висококласні дизайнери на прохання відвідувачів підбирають картини з врахуванням смаків та інтер’єру помешкання, де вона стане окрасою житла. Адже картина – це саме той достойний  подарунок, який одночасно є і духовним, і  матеріальним надбанням», – розповіла художниця Ольга Пальмгрен.

Своє завдання арт-галерея вбачає в тому, аби допомогти вирішити за своїх відвідувачів ряд проблем – вибрати картину, подбати про обрамлення картини у вишуканому багеті, мистецьки запакувати картину, як  дороговартісну річ, навіть подбати про юридичне оформлення документів на коштовну картину для перетину кордону.

Арт-галерея особливо цікава тим, що тут відбуваються персональні виставки як художників, так і рейтингових галерей України, а також майстер-класи. Тут  проводяться динамічні атракційні мистецькі проекти від елегантних класичних до авангардових найнеочікуваніших.

Арт-галерея  мадам Пальмгрен працює на вул. Фредра 7, щодня з 10.00 до 21.00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *