ОСТАННІ НОВИНИ

На львівському летовищі здійснюватиметься чотири види оформлення пасажирів на час Євро

|

У львівському аеропорті запроваджено систему «Попереднього інформаційного повідомлення» для прискорення оформлення рейсів. Про це сьогодні під час засідання круглого столу щодо обговорення питання «Організації пропуску осіб та транспортних засобів під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро 2012 та літнього туристичного сезону» розповів перший заступник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, полковник Ігор Андрусік.

За його словами, авіакомпанії завчасно надаватимуть прикордонникам інформацію про пасажирів, які будуть перетинати повітряний кордон на час Євро. Цю інформацію вони завчасно перевірятимуть у відповідних базах, саме ж оформлення пасажирів здійснюватиметься шляхом ідентифікації людини з перевіркою дійсності паспортного документу.

Ігор Андрусік також повідомив, що в аеропорту здійснюватиметься чотири види оформлення громадян, які будуть перетинати повітряний кордон: родину УЄФА і збірні команди прикордонники оформлятимуть безпосередньо в літаках; супроводжуючих осіб – в залах аеропорту в окремих єврокоридорах; а вболівальників – по загальних коридорах.

Водночас начальник відділу прикордонної служби «Львів-аеропорт» Ігор Косминін розповів, що під час єврочемпіонату для оформлення громадян у самому терміналі буде залучено 30 прикордонників. Для них відведено 12 робочих місць на прильоті та 18 місць на відльоті. Окрім того, за його словами, для оформлення пасажирів біля трапу літака будуть задіяні вісім робочих мобільних груп.

«На сьогодні є відпрацювання щодо оформлення прикордонниками 200 пасажирів за 10 хв. Але на час Євро вони оформлятимуть одного пасажира до 25 секунд. А за годину можна буде оформити 20 літаків», – сказав І.Косминін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *