ОСТАННІ НОВИНИ

Імміграційну картку іноземці тепер можуть роздруковувати з сайту прикордонників

|

Українські прикордонники забезпечили можливість іноземним громадянам власноруч роздруковувати імміграційні картки безпосередньо з відомчого веб-сайту Адміністрації Державної прикордонної служби України. Про це сьогодні під час засідання круглого столу щодо обговорення питання «Організації пропуску осіб та транспортних засобів під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро 2012 та літнього туристичного сезону» розповів перший заступник начальника Західного регіонального управління ДПСУ, полковник Ігор Андрусік.

За його словами, іноземці матимуть змогу роздрукувати імміграційні картки ще до прибуття на український кордон. Доступ до імміграційних карток в інтернет-режимі запроваджений з метою прискорення процедури проходження іноземцями прикордонного контролю. 

«Ми це запровадили для того, аби зменшити час, який необхідний громадянину для перетину кордону. Іноземець може завчасно зайти на наш відомчий сайт, роздрукувати імміграційну картку, заповнити її і показати прикордонникам власне вже на самому кордоні», – сказав Ігор Андрусік.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *