ОСТАННІ НОВИНИ

Соціологи назвали лідерів в мажоритарних округах Львова

|

Найбільше голосів у своїх округах набирають Юрій Михальчишин, Ірина Фаріон та Б. Дубневич. Однак, в 117 окрузі мешканці так і не змогли визначитись з прихильністю до кандидатів. Тут лідерами є два кандидати: Петро Писарчук та Ігор Васюник. Про це повідомив Олексій Антипович, директор соціологічної групи «Рейтинг».

Зокрема, в 115 окрузі (Сихівський, частина Личаківського району) найвищу підтримку має Ю.Михальчишин (за нього готові проголосувати 18,4% виборців). Трохи нижчий рейтинг має генпродююсер телеканалу ЗIК Дмитро Добродомов (12,9% голосів потенційних виборців). За народного депутата Андрія Парубія готові голосувати 11,7% мешканців округу.

В окрузі №116 (Залізничний, частина Шевченківського району) лідером залишається депутатка Львівської обласної ради І.Фаріон (18,9% опитаних). Менше, наразі, готові підтримати екс-мера ВасиляКуйбіду (13,2%потенційних виборців) та лідера львівського «УДАРу» Ярослава Гінку (7,2% респондентів).

У 117 (Франківський та Галицький райони) окрузі досі немає яскраво вираженого лідера.

Наразі «Рейтинг» виділяє двох кандидатів: народного депутата Петра Писарчука, якого підтримують12,9% респондентів та І.Васюника, за якого готові голосувати 12,1% мешканців округу. За словами Олексія Антиповича, Васюника не підтримують через низький відсоток впізнаваності кандидата (60% респондентів його не знають). Рівень негативу до Писарчука (47%) директор «Рейтингу» пояснює членством депутата у Партії регіонів.

Не надто сильно відстають від головних претендентів також інші кандидати в депутати від цього округу. Відтак. соціологи називать трьох найближчих переслідувачів – народного депутата Тараса Стецьківа (9,1%), депутата Львівської міської ради Віру Лясковську (7,2%) та депутатку облради Оксану Юринець (5,7%).

Як і півроку тому, в 118 окрузі (Пустомитівський район, частина Личаківського і Шевченківського районів) залишається один яскраво виражений лідер – депутат Львівської облради та підприємець Б.Дубневич (31,8% голосів респондентів). Він майже втричі випереджає Ю.Михальчишина (11,9%) та Юрія Гудиму (8,1%).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *