ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокалі шахтарі вийшли на пікет з вимогою виплатити їм борги

|

Сьогодні, 30 травня, працівники шахт ПАТ «Львівська вугільна компанія» пікетували Сокальську райдержадміністрацію з вимогою виплатити заборговану зарплатню. В акції взяло участь близько 40 осіб. Пікетувальників підтримали депутати місцевих рад від ВО «Свобода», інформує прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

Як зазначила голова незалежної профспілки гірників ПАТ «Львівська вугільна компанія» Ольга Шкоропад, шахтарі вимагають виплатити зарплату за березень-квітень, а також домагаються підвищення заробітної платні з 1 червня цього року.  «Львіввугілля» винне працівникам станом на 1 травня 25 млн. грн., ще 5 млн. – заборгувало «Волиньвугілля».

 «Люди доведені до відчаю, немає чим заплатити за комунальні послуги, – зазначив депутат Сокальської міської ради, свободівець Юрій Товарянський. – Чесно заробили гроші, але їм їх не повертають. Тому і зважилися на акцію протесту – прийшли вимагати зароблене під стіни адміністрації».

 Свої вимоги пікетувальники передали голові райдержадміністрації. Шахтарі заявляють: якщо до них не дослухаються, вони готові перекривати дороги, виходити на акції протесту разом зі своїми дітьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *