ОСТАННІ НОВИНИ

"Львівська залізниця" введе додаткові поїзди задля «Бойківських фестин»

|

«Львівська залізниця» допоможе в організації проведення V Всесвітніх Бойківських фестин. На звернення голови Всесвітнього бойківського товариства Петра Косачевича, до проведення цього заходу долучиться «Львівська залізниця». Йдеться, зокрема, про введення кількох додаткових поїздів у цьому напрямку у дні проведення свята. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації Партії регіонів.

Проведення ювілейних V Всесвітніх бойківських фестин заплановане на 1-5 серпня цього року. На Турківщину у ці дні з’їдуться представники бойківських осередків з 32 країн світу, які візьмуть участь у науково-практичних конференціях, ярмарках, концертах, заходах з вшанування народних героїв цього краю.

Керівник «Львівської залізниці» Богдан Піх взяв участь у нараді з підготовки організації фестин, яка відбулась під головуванням голови Львівської ОДА Михайла Костюка.

Богдан Піх ще раніше, на звернення голови Турківської РДА Володимира Гребенюка, скерував депутатське звернення до голів відповідних комісій Львівської обласної ради щодо виділення 1 млн грн з бюджету області на реконструкцію очисних споруд м. Турка. Цей захід в районі визначено одним з пріоритетних у межах підготовки до фестин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *