ОСТАННІ НОВИНИ

В`язівський погодився пройти люстрацію

|

Учора, під час засідання Комітету опору диктатурі Львівщини народний депутатаУкраїни Володимир В`язівський підписав Зобовязання претендента у народні депутати України від КОДу Львівщини. Про це повідомляє сайт В.В`язівського.

“Я підписую цей документ і прошу запросити мене у будь-який зручний для Вас час для обговорення моєї кандидатури щодо того, чи підпадає вона під Критерії кандидатів у народні депутати від Комітету опору диктатурі на мажоритарні округи у Львівській області”, – наголосив під час засідання КОДу Львівщини Володимир В`язівський.

У документі декларується готовність до виконання усіх рішень Комітету опору диктатурі Львівщини, у тому числі – до проходження політичної та економічної люстрації згідно з відповідним рішенням КОДу Львівщини за встановленою ним процедурою.

Відповідно до зобов`язань,  претендент, у випадку обрання його народним депутатом України, зобов`язується вступити до однієї із опозиційних фракцій у Верховній раді України та бути її членом на весь період депутатської каденції, виконувати усі рішення фракції та Комітету опору диктатурі Львівщини, сумлінно виконувати депутатські обовязки, підтримувати постійний зв`язок з виборчим округом, по якому був обраний.

У випадку порушень взятих на себе зобов`язань претендент у кандидати в народні депутати України зобовязується за рішенням Комітету опору диктатурі Львівщини добровільно скласти повноваження народного депутата України.

Нагадаємо, минулого тижня народний депутат України Володимир В’язівський підписав угоду про співпрацю з громадянським рухом «Чесно» в рамках кампанії «Фільтруй  Раду». Метою співпраці  є проведення чесної виборчої кампанії та формування якісного професійного складу Верховної Ради .

Відповідно до угоди, ініціатори кампанії   «Фільтруй Раду» зобов’язуються провести незалежне та чесне дослідження кандидатів у депутати в мажоритарних округах у Львівській області на предмет відповідності їх критеріям доброчесності кандидата. Зокрема, це відсутність фактів порушень прав і свобод людини, незмінність політичної позиції відповідно до волевиявлення виборців, непричетність до корупційних дій, прозорість задекларованих доходів та майна та їх відповідність способу життя, особисте голосування у парламенті та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *