ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться всеукраїнський фестиваль «Львівська рапсодія — Євро-2012»

|

Творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України» запрошує виконавців і авторів усіх регіонів України в академічному, фольклорному та естрадному жанрах взяти участь у Першому всеукраїнському фестивалі мистецтв «Львівська рапсодія — Євро-2012» у межах проведення чемпіонату Європи з футболу. Про це повідомили у Медіа-центрі «Львів 2012».

Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Львівська рапсодія» проводиться щороку протягом другої декади червня у м. Львові і є мистецько-громадським заходом, покликаним сприяти піднесенню рівня патріотизму до рідного краю і міста, пропаганді кращих зразків сучасного мистецтва серед населення України, виявленню нових талановитих виконавців і авторів.

Заключний гала-концерт лауреатів і гостей мистецького свята відбудеться 16 червня у Львівському палаці мистецтв ім. Г. Хоткевича. Заявки на участь приймаються до 14 червня.

«Пісні для фестивалю можуть бути як прем’єрними, так і річної давності, але на тематику Євро», – розповів голова Львівського обласного відділення творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України» Тарас Шіт.

Одним із центральних заходів Фестивалю є Всеукраїнський конкурс, у якому беруть участь професійні виконавці, учні та студенти спеціальних навчальних закладів мистецтва і культури України, аматори. Вік учасників не обмежується.

Заявки на участь у Всеукраїнському конкурсі та фестивалі «Львівська рапсодія» необхідно надсилати до творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України» за адресою:01001 м. Київ, вул. Хрещатик, 22, а/с В-393.

Учасники конкурсу подають такі документи:      

заявка — рекомендація на участь у прослуховуванні (перегляді) Всеукраїнського конкурсу (заповнюється органом, який направляє на конкурс, персонально на кожного учасника сольного, групового номеру чи виконавського ансамблю);

творча автобіографія конкурсантів;

дві фотокартки (розміром 6×9).

Нагадаємо, 2011 і 2012 р. р. Фестиваль проводиться у межах підготовки до чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012».

Довідка

Асоціацію діячів естрадного мистецтва України створено у 1989 році рішенням Установчої конференції діячів естрадного мистецтва України у м. Києві, як структурний підрозділ Національної всеукраїнської музичної спілки, зі статусом юридичної особи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *