ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий уникає прямої відповіді щодо підготовки Львова до Євро-2012

|

Міський голова Львова Андрій Садовий не побажав дати чітку відповідь на запитання, наскільки, на його думку, Львів готовий до проведення єврочемпіонату й що необхідно ще встигнути доробити.

«Впродовж двох останніх років мені постійно ставлять це запитання, а чим ближче до початку чемпіонату, то його задають двічі-тричі в день. Основні роботи безперечно всі зроблені: аеропорти, дороги, а зараз залишилось найголовніше – це наша з вами привітність. Наскільки ми, як господарі, громадяни міста, з гідністю і честю відкриємо своє серце і зустрінемо гостей. Щоб показати силу нашого міста, потугу нашого міста, щоб в них виникало бажання ще й ще раз приїжджати сюди. Економіка дуже проста: турист, коли приїжджає до Львова, за час перебування залишає близько 400 доларів. А це  тисячі нових робочих місць… Я вважаю, що основний об’єм роботи зробили, а покращувати можна кожного дня і багато разів», – зазначив А.Садовий

На прохання надати конкретнішу відповідь, А.Садовий додав: «Конкретика… Не хочу бути нещирим. Все що було у силах працівників – виконано. Але їду по місту й бачу там треба поправити, там зробити. Оперативно даю вказівки і робимо. Є кошти, нема коштів, знаходимо порозуміння. Буде нарада в президента по Євро, я буду ставити питання по тих заборгованостях, що є на сьогодні перед Львовом. А це 220 млн грн по дорогах. Це ж важливо, щоб кошти поступили і підрядники отримали ці кошти. Проблемних питань є багато, але ці питання стосуються невеликою кількості людей. Найголовніше, щоб львів’яни не відчули великих проблемних моментів. От у центрі міста фан-зона і можна мати певний жаль, але з іншого боку, коли ще у Львові буде чемпіонат Європи з футболу. Треба зрозуміти, що це шанс для міста – вийти на іншу орбіту розвитку. А цей вихід є дуже складний, йде через велике навантаження і напруження. По іншому не буває. Чудеса тільки в казках».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *