ОСТАННІ НОВИНИ

У п’ятницю львівський КОД планує нарешті визначитись з єдиними кандидатами

|

Львівський Комітет опору диктатурі цієї п’ятниці має визначитись з кандидатурами в народні депутати від опозиційних сил, а також з головними критеріями їх відбору. Про це сьогодні під час круглого столу «Механізм народного висування до Верховної Ради України: шляхи реалізації» повідомив лідер громадського руху «Львів`яни передусім» Андрій Мисик.

За його словами, на сьогодні сама ідея створення КОДу розійшлась із тим, як і кого висувають опозиційні партії-учасники Комітету.

«Коли ми створювали КОД, то це мало бути об’єднання в широкому сенсі: політики, громадські діячі, журналісти. Для нас очевидно, що вибори можна виграти лише об’єднавшись і висунувши єдиного кандидата. Принцип, за яким мали обирати такого єдиного кандидата: спочатку людина, а потім партійна приналежність. Проте бачимо, як тільки доходить питання до висунення, партії починають погоджувати кандидатури в Києві. А це вже є диктатурою. Я не вірю, що ті, які вже займаються диктатурою, можуть боротись з диктатурою. Думаю в п’ятницю на засіданні КОДу ми на решті визначимось і побачимо за ким є просто слова, а за ким справи», – сказав А. Мисик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *