ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія розпочала видавати перепустки для доставки продукції в центр Львова

|

Спеціальна комісія при Львівській міській раді вже видала близько 100 перепусток для  доставки продукції у громадські заклади центральної частини Львова на час Євро2012. Про це поінформував заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра, передає Медіа-центр «Львів 2012».

«У першу чергу ми даємо перепустки тим організаціям, які здійснюють доставку продукції та послуг в центральну частину міста. Зараз близько сотні перепусток видано. Тільки вчора почали видачу перепусток. Проте, всі організації та мешканці цього району, що подали заяви, будуть мати перепустку,» – зазначив Олег Вілюра.

Він також зазначив, що доставка продукції до львівських закладів здійснюватиметься лише в нічний час.

Олег Вілюра також повідомив, що мешканці вул. Стрийської, яка буде закрита для проїзду у дні матчів, перепусток не отримають. Адже цю вулицю, за його словами, перекриватимуть для руху приватного транспорту тільки три дні – 9, 13 та 17 червня – з 14:00 до 02:00 год.

Заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради на останок зауважив, що львів’яни, які мають перепустки на в’їзд до центральної частини міста, повинні завжди мати це посвідчення під лобовим склом свого автомобіля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *