ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали чоловіка, який вкрав у сусідки декоративних дерев на 50 тис грн

|

У суботу до Миколаївського райвідділу міліції звернулась приватний підприємець. 41-річна жінка повідомила правоохоронцям, що із її земельної ділянки викрали 1000 декоративних дерев. Вартість викрадених туй – 50 тисяч гривень. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Місцева мешканка також зазначила, що підозрює у скоєнні злочину свого сусіда. Жінка розповіла, що із її земельної ділянки вже не вперше зникають дерева.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники сектору карного розшуку Миколаївського райвідділу міліції на ринку у місті Жидачів затримали мешканця Миколаївського району. Чоловік продавав декоративні дерева, які викрав напередодні. Маленькі туї цінив по 30 гривень, а дерева вищі 60-70 см– по 50 гривень.

«Зловмисника затримали під час того, як він реалізовував дерева. У зловмисника вилучили 27 декоративних дерев. Чоловік зізнався у скоєному», – розповідає Василь Страшівський, начальник Миколаївського РВ ГУМВС України у Львівській області.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи. Також, правоохоронці з’ясовують впродовж якого часу чоловік викрадав дерева і скільки туй йому вдалося продати.  

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *