ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 6 тисяч львів’ян хочуть мати «бюджетні» телетюнери

|

З шостого квітня до середини травня цього року до відділів управління соціального захисту Львова  вже подано більше 5,8 тис. заяв на отримання теленюнерів за бюджетні кошти, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Безкоштовне надання телетюнерів визначеним категоріям громадян здійснюється за принципом: один телетюнер – на одне житлове приміщення, тобто, навіть якщо в родині проживає кілька пільговиків, вони все одно отримають 1 тюнер на 1 будинок. За період з 6 квітня до середини травня цього року до відділів управління соціального захисту міста вже подано більше 5,8 тис. заяв, на основі яких були сформовані списки, які подані на розгляд до Києва», – розповіла заступник начальника управління соціального захисту ЛМР Наталія Кузяк.

«Доставка телетюнерів громадянам буде здійснюватись поштою відповідно до надходження заяв громадян до органів соціального захисту. Черговість доставки визначатиметься відповідно до надходження заяв. Заяви ж прийматимуться до 1 липня 2012 року», – повідомила начальник відділу пільг, соціальних допомог, та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

Важливо! Для отримання можливості на безкоштовне забезпечення телетюнерами львів’янам, які мають на це право, слід звернутись, до 1 липня, у «єдину приймальню» відділу соціального захисту свого району із заявою та підтверджуючим документом. Зразок заяви, можна також завантажити зі сайту управління соціального захисту «Львів соціальний» http://lvivsocialnyj.city-adm.lviv.ua/.

До слова, постановою Кабінету Міністрів України визначено такі категорії громадян, які можуть претендувати на безкоштовне отримання телетюнерів, а саме:

– інваліди І та ІІ групи (у т. ч. інваліди війни цих груп);

– інваліди війни ІІІ групи;

– особи, які виховують дитину-інваліда, за умови що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному утриманні;

– особи з малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу згідно із Законом України “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім`ям”;

– особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

  Контакти відділів управління соціального захисту у районах Львова       

Галицький:                   тел.:  235-80-83     (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:   тел.:  235-71-62     (вул. Театральна, 10)

Залізничний:     тел.:  295-82-28     (вул. Виговського, 34)

Франківський    тел.:  237-50-81     (вул. Ген.Чупринки, 85)

Шевченківський:  тел.:  252-28-40     (вул. Липинського, 11)

Сихівський:                   тел.:  254-64-80     (просп. Червоної Калини, 66)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *