ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині педофіл цукерками заманював дітей

|

Правоохоронці Пустомитівського райвідділу міліції, провівши перевірку за заявою жителя Пустомитівського району, підтвердили факт розбещення його 8-річного сина. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Працівники міліції з’ясували, що 35-річний чоловік, який працює вантажником в одному з продуктових магазинів, того дня запропонував купити цукерки двом малолітнім хлопчикам, учням 2-го класу. Дітлахи, які погодились на «солодку» пропозицію невідомого їм чоловіка, попрямували за ним до недобудованого приміщення.

Чоловік, залишивши в приміщенні одного з хлопців, роздягнув дитину та оголив свій статевий орган. Поклавши дитину на спину, збоченець доторкався своїм статевим органом до частин тіла малолітнього. Переляканий хлопчик почав кричати та дивом вирвався від лиходія. А вже вдома все розповів батькам.

У діях громадянина вбачаються ознаки злочину передбачено ч. 2 ст. 156 КК України (вчинення розпусних дій щодо малолітнього). За цим фактом слідчі Пустомитівського РВ ГУ  МВСУ у Львівській області порушили кримінальну справу.

Кримінальний Закон передбачає за ці дії покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п`яти до восьми років.

Наразі всі речові докази скеровано в НДЕКЦ при ГУ МВС для проведення судмедекспертизи. Слідчі дії тривають, вирішується також питання про взяття підозрюваного під варту.

Працівники міліції вкотре застерігають батьків – уважніше відноситись до своїх дітей та забороняти контактувати з невідомими людьми.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *