ОСТАННІ НОВИНИ

На “Арена-Львів” гратиме ужгородське “Закарпаття”

|

Між керівництвом стадіону та представниками ужгородського футбольного клубу «Говерла» досягнуті домовленості про подальшу співпрацю. Про це повідомляє прес-служба “Арени-Львів”.

Угоду підписано до кінця 2012 року – це той час, який потрібен стадіону і команді для налагодження повноцінної співпраці. Після цього домовленості будуть переглянуті.

Вже у липні-серпні команда «Говерла-Закарпаття» зіграє на «Арені Львів» з грандами українського футболу: «Шахтарем» та «Металістом».

Віце-президент футбольного клубу «Говерла» Олександр Шуфрич зазначив: Ми щиро вдячні місту Львову і особливо керівництву футбольного стадіону «Арена Львів» за надану нам можливість проводити домашні матчі Прем’єр-ліги в той час, коли на нашому рідному стадіоні «Авангард» будуть проводитись ремонтно-будівельні роботи. Хотів би заспокоїти наших уболівальників: для них будуть створені всі умови для найбільш зручнішого відвідування матчів у Львові.

Також у повідомленні зазначено, що продовження контракту з ФК «Карпати» у наступному сезоні поки що не вирішено.

“Газон стадіону і всі технічні системи легко витримають навантаження у три-чотири матчі на місяць. Тому у ситуації, якщо «Арена Львів» буде домашнім стадіоном одразу для двох команд, не буде жодних труднощів, – зазначив Олексій Жуковін. – Справа лише у реальному бажанні грати саме на цьому стадіоні. Але від «Карпат» ми цього бажання поки що не побачили”.

Перша гра на «Арені Львів» відбудеться 21 липня (базовий день). Чемпіон Першої ліги «Говерла-Закарпаття» зіграє з Чемпіоном Прем’єр-ліги – донецьким «Шахтарем».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *