ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Регіонал» переміг у турнірі з міні-футболу

|

У Львові з  нагоди міжнародного Дня пам`яті людей, які померли від СНІДу, відбувся турнір з міні-футболу. За звання найкращих змагалися шість команд.  Переможці отримали кубки, медалі та цінні подарунки.  Про це повідомили у прес-службі Львівської міської організації Партії регіонів.

Участь у футбольних змаганнях брали  здебільшого представники громадських організацій, які займаються питаннями  ВІЛ, СНІД, алкозалежних та наркозалежних людей. Також вдруге до турніру долучилася футболісти від Партії регіонів. Причому ФК «Регіонал»,  команда Залізничної районної у місті Львові організації Партії регіонів, виборола перемогу.

«Під час турніру  змагалися футбольні команди від громадської організації «Оселя»,  представники реабілітаційного  центру з Дрогобича «Назарет», команда «Активне життя» від Церкви молоді. Приймав участь у змаганнях також реабілітаційний центр для наркозалежних «Віа-Віта» та ГО Центр «Дорога». З кожним роком ми виходимо на вищий рівень. Тепер до нас долучаються  не лише команди від громадських організацій.  Вдруге серед учасників турніру футбольна команда від Партії регіонів», – наголосив  заступник керівника громадської організації  Центр «Дорога» Олег Логін.

життя. Крім того, привернути увагу до проблеми  поширення ВІЛ/СНІД  в Україні. «Футбол символізує собою здоровий спосіб життя, актив. Що особливо актуально для нашої молоді. Адже  молодь – це майбутнє нації», – додав Олег Логін.

 Як розповів організатор змагань, представник ЛМГО  Центр  “Дорога” Павло Горончак , найкращі команди отримали не лише кубки переможців, а й медалі та дипломи. Серед нагород також квитки на показ фільмів,  продуктові набори, безкоштовні обіди у «Макдональдсі» і навіть знижки від туристичної фірми. 

Організувала турнір – Львівська міська громадська організація Центр „Дорога”.  З  нагоди міжнародного Дня пам`яті людей, які померли від СНІДу. Також підтримала захід Львівська міська організація Партії регіонів та її голова, депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Олег Баран.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *