ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 7 червня відбудеться аукціон творів мистецтва

|

 У Львові 7 червня, о 16.00 год відбудеться аукціон творів мистецтва. Проводитиметься він у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери і балету ім. Соломії Крушельницької. На аукціоні будуть представлені  твори відомих українських митців, котрі є відомі не лише  у Львові, в Україні,  а й закордоном. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Свої твори представлять Борис Буряк, Петро Сипняк,  Михайло Демць, Василь Ярич, Ярослав Юзьків, Орест Скоп, Сергій Разніченко, Андрій Винничок, Валерій Шаленко, Дмитро Парута, Володимир Сколоздра, Роман Опалинський, Петро Гарпаш, Ігор Копчик, Сергій Міхновський. Організатором аукціону є Василь Ярич.

Мистецькі твори, представлені на аукціоні, прикрасять кожну оселю та офіс, поділяться своїм багатим, позитивним енергетичним потенціалом і доповнять зрілу колекцію прискіпливих шанувальників мистецтва. Кошти зібрані на аукціоні будуть використані для увіковічення пам’яті видатного сина українського народу Михайла Гаврилка.

У місті Болехові буде споруджено пам’ятник Михайлові Гаврилику. Це буде бронзова скульптура роботи Василя Ярича, архітектор – Орест Скоп, котра буде встановлена на площі біля пам’ятника письменниці Наталії Кобринської.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *