ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік сп’яну викрав у свого гостя авто та потрапив у ДТП

|

У Сколівський райвідділ міліції звернувся 23-річний житель Житомирської області, який повідомив, що житель Сколівського району 20 травня о 3 годині ночі в селі Криве незаконно заволодів його автомобілем «Фіат Скудо». Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС Львівщини.

Як з’ясувалось, мешканець Житомирщини разом зі своєю дружиною приїхали погостювати у своїх знайомих на Сколівщину. Коли ж ввечері усі полягали спати, 21-річний господар будинку проник у гостьову кімнату та витягнув ключі від автомобіля з кишені штанів свого товариша.

«Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, виїхав з подвір’я, а вже через декілька кілометрів умудрився скоїти ДТП, в’їхавши у кювет. На щастя, ніхто окрім автівки у цій пригоді не потерпів», − зазначила Ірина Откидач, помічник начальника Сколівського райвідділу міліції.

Наразі працівники міліції встановили місце знаходження автівки. За цим фактом вже порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловік перебуває на підписці про невиїзд. Проводяться слідчі дії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *