ОСТАННІ НОВИНИ

У медичних закладах Львова встановили двомовні вказівники

|

У львівських лікарнях з’явилися зовнішні інформаційні двомовні вказівники для відвідувачів. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів-2012».

Зокрема, встановлено пілони та вивіски із світловідбиваючого матеріалу, на яких міститься інформація українською та англійською мовами. Встановлене ознакування допоможе розподілити потоки людей: де реєстратура, де вхід для відвідувачів і де місце, куди хворих доставляють з допомогою карет швидкої допомоги.

«Вже встановлено усі елементи ознакування у семи медичних закладах Львова. Зокрема, йдеться про 8-му міську клінічну лікарню, лікарню швидкої медичної допомоги, 1-шу міську лікарню імені Кн. Лева та інші. Всі встановлені вказівники виготовлені у єдиній стилістиці, щоб відвідувачам полегшити орієнтування в медичних установах», – повідомив начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Володимир Шнайдер.

Нагадаємо, під час Євро 2012 у приймальнях міських медичних закладів працюватимуть медики зі знанням іноземних мов. Також на час Євро 2012 медичним службам міста допомагатимуть студенти Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького.

До слова, будь-який мешканець міста Львова під час Євро-2012 зможе отримати медичну допомогу у будь-якому закладі охорони здоров’я у звичному режимі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *