ОСТАННІ НОВИНИ

Брат Тягнибока не піде на вибори у Сихівському окрузі?

|

Лідер Во “Свобода” Олег Тягнибок заявляє, що інфомація поширена інтерент-виданням “Українська правда” про те, що його молодший брат стане своєрідним дублером лідера партії, не відповідає дійсності.

Як інформує прес-служба партії, у своєму блозі на «Українській правді» Олег Тягнибок заявив:

«Щойно прочитав статтю Сергія Лещенка на першій сторінці “Української правди”. Змушений констатувати, що та частина статті, яка стосується “Свободи”, абсолютно не відповідає дійсності…Офіційно заявляю, що Андрій Тягнибок не тільки не йтиме кандидатом у народні депутати у Сихівському окрузі Львова, але його кандидатура навіть гіпотетично не розглядається Комітетом опору диктатурі для висунення у цьому окрузі” – заявив лідер Во “Свобода”.

Також він наголосив на тому, що ніхто зі свободівців, хто здобуде перемогу в мажоритарному окрузі, в жодному разі не здаватиме свій мандат на будь-чию користь, навіть на користь голови партії. “Нам подібні маневри навіть на думку не спадали. Певно, ті “інформатори”, котрі підсунули Сергію Лещенку ці висмоктані з пальця фантазії, судять у міру власної зіпсутості та заангажованості” – цитує прес-служба слова Тягнибока.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *