ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч на «гарячі лінії» соцзахисту звернулось майже 900 львів’ян

|

В умовах високих тарифів на оплату житлово-комунальних послуг та інтенсивній зацікавленості львів’ян умовами призначення державних житлових субсидій, в управлінні соціального захисту діють «гарячі» телефонні лінії, для надання консультацій та проведення роз’яснень мешканцям про цей вид соціальної допомоги. Так, за 4,5 місяці 2012 року, за консультаціями в оформленні житлових субсидій звернулось біля 900 мешканців Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Статистика по зверненнях показує, що ця послуга є актуальною і потрібною нашим громадянам. Так як, кожен має змогу уточнити по телефону зі спеціалістом інформацію щодо пакету документів, форму їх заповнення, за яких умов призначають субсидію, а також багато іншої корисної інформації», – повідомила начальник відділу пільг, соціальних допомог та консультаційних виплат управління соціального захисту Львівської міської ради Леся Дронь.

Важливо наголосити, що в управлінні соціального захисту діє зручна послуга «запису на прийом по телефону» у районний відділ соціального захисту. Цьогоріч, близько 850 львів’ян скористались цією послугою.

Окрім цього, для активних користувачів інтернету, існує можливість отримання корисної та необхідної інформації про різні види допомог, в т. ч. субсидії, в режимі он-лайн. Для цього, лишень достатньо зайти на сайт «Львів соціальний», адреса: http://lvivsocialnyj.city-adm.lviv.ua. Тут окрім корисної інформації про соціальний захист, можна теж записатись на прийом у районний відділ соціального захисту.

«Діючі послуги нами впроваджено задля підвищення зручності львів’ян у вирішенні питань соціального захисту. Тобто, наша мета якомога більше скоротити час вирішення питання, мінімізувати кількість контактів з працівниками за рахунок автоматизації процесу. Така модель роботи є добре зарекомендована в Західній Європі, відповідно й ми рухатимемось у заданому векторі», – додала заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

Телефони «гарячих ліній» управління соціального захисту, з питань призначення субсидій, та попереднього запису на прийом

Галицький відділ:                 тел.:  235-80-83    (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський відділ:            тел.:  235-71-62    (вул. Театральна, 10)

Залізничний відділ:              тел.:  295-82-28    (вул. Виговського, 34)

Франківський відділ:            тел.:  237-50-81    (вул. Ген. Чупринки, 85)

Шевченківський відділ:        тел.:  252-28-40    (вул. Липинського, 11)

Сихівський відділ:                 тел.:  254-64-80    (просп. Червоної Калини, 66)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *