ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати погодили новий кредит

|

Депутати Львівської міськради під час вчорашнього пленарного засідання прийняли ухвалу «Про здійснення запозичення до міського бюджету м. Львова для виконання заходів з підвищення енергоефективності у бюджетних будівлях м. Львова». Розмір кредиту складає 3 млн грн.

Відповідно до ухвали, у 2012 році буде здійснено запозичення до бюджету Львова у формі укладення кредитного договору з міжнародною фінансовою організацією Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО).

Розмір кредиту 3 млн грн. Термін повернення кредиту – 4,5 роки. Відсоткова ставка за користування кредитними коштами – 3 відсотки річних.

Погашення основної суми кредиту, комісій та інших платежів за кредитним договором здійснюється за рахунок коштів міського бюджету м. Львова.

Мета запозичення: здійснення заходів з підвищення енергоефективності у бюджетних будівлях м. Львова, а саме: Дошкільний навчальний заклад № 129 на вул. Є. Коновальця, 79, Дошкільний навчальний заклад № 169 на вул. Тернопільській, 12, Комунальна 4-а міська поліклініка (відділення для дітей) на просп. Червоної Калини, 57, Комунальна 4-а міська поліклініка (відділення для дорослих) на просп. Червоної Калини, 68, Комунальна 5-а міська клінічна поліклініка на вул. І. Виговського, 32, середня загальноосвітня школа № 84 на вул. Зубрівській, 30.

Ухвала набуває чинності після погодження умов кредиту з Міністерством фінансів України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *