ОСТАННІ НОВИНИ

Танцівницю зі Львова перепрофілювали у секс-рабиню закордоном

|

У Франківський райвідділ міліції Львова звернулась 23-річна львів’янка з проханням вжити заходів до 27-річного чоловіка, який запропонував заробити гроші за кордоном. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Дівчина розповіла правоохоронцям, що львів’янин обіцяв її влаштувати танцівницею в одному з клубів іноземної держави. Львів’янин допоміг виготовити закордонний паспорт та відкрити візу. Проте за кордоном основним завданням дівчини було відпрацювання боргу.

Так, у період з 17 жовтня по 24 жовтня 2011 року львів’янка надавала платні сексуальні послуги, аби повернути борг за затрачені на неї кошти, а саме за виготовлення документів та переїзд її закордон. Пропрацювавши тиждень, дівчина повідомила «роботодавців», що у неї виникли серйозні сімейні проблеми на Батьківщині і їй необхідно поїхати додому. Тоді її відпустили. Та вже згодом зателефонували та просили повернутись, пропонуючи більш вигідні умови праці у іншому місці, мотивуючи це також тим, що львів’янка не відпрацювала боргу у повному обсязі. 

Тоді дівчина звернулась із заявою до правоохоронців. Провівши детальну перевірку, слідчі СУ ГУМВС стосовно 27-річного чоловіка порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 149 Кримінального кодексу України (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Зловмисника наразі розшукують. За оперативними даними, він переховується закордоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *