ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оголошено фотоконкурс «Я - поділяю демократичні цінності!»

|

Комісія УГКЦ Справедливість і Мир у рамках всеукраїнського проекту «Демократичні цінності християнської молоді» 2012 року розпочала фотоконкурс для усіх охочих людей молодого віку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Фотоконкурсом Комісія УГКЦ Справедливість і Мир намагається зорганізувати та зактивізувати молодь навколо важливих цінностей, якими формується громадське життя та розвиток суспільства у всіх його проявах.

«Що для тебе значать демократичні цінності? Як ти їх уявляєш?» «Зміни уявлення про звичні речі, сфотографуй світ навколо зі своєї точки зору!» Ці та усілякі можливі й інші варіанти світогляду на демократію, її цінності, які співзвучні та відповідають християнському світобаченню можливими є в основі фотоконкурсу.

Кращі учасники та переможці конкурсу будуть відзначені дипломом. Переможець отримає безкоштовну можливість поїхати на свято студентської молоді Genfest у м. Будапешт (Угорщина) в кінці серпня 2012 року.

Крайній термін подачі фото 5 липня. Результати будуть оголошені до 15 липня.

Роботи потрібно надсилати на адресу : [email protected].

На розгляд приймаються лише фотороботи, які відповідатимуть наступним вимогам:

– цифрові фотографії у вигляді електронних файлів з максимально досяжними показниками якості та розмірами зображення;

– у форматі JPEG без стискування;

– розмір фотографій 2480×3508 pcs, 300 dpi (для друку в форматі А4)

– кожна фотографія підписана Вашим прізвищем та ім’ям латинськими літерами (Наприклад, Ivanenko_О, де Ivanenko_O – це прізвище та ім’я конкурсанта).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *